...van product inkoopadvies
tot styling uitvoering op de winkelvloer.

Nuland Woonstijl in Anna Paulowna

Via mijn werkzaamheden voor de Nederlandse meubelgroep Novastyl, gecoördineerd vanuit de inkooporganisatie Garant Nederland BV, kwam ik ook de winkelstyling verzorgen bij Nuland Woonstijl. Inmiddels al een paar jaar werken wij samen aan een commerciële sfeervolle winkel waarbij groepsgewijs presenteren van de merken elke keer weer een praktisch uitgangspunt is. Niet volgens merkconcepten maar afgestemd op de actualiteit. Merken mixen zodat zij elkaar versterken in prijs en kwaliteit en de winkelbezoeker geïnspireerd blijft. Regelmatig ontwerp/verzorg ik sierkussens van restmateriaal van leder met kwalitatieve meubelstoffen zoals van De Ploeg, Kvadrat en Rohi. Altijd afgestemd op de te stylen meubelcollectie van dat seizoen.

 

Nuland Woonstijl te Anna Paulowna, Robert Nuland: 

Ieder jaar verplichten wij onszelf om de showroom stevig aan te pakken. Nieuwe collecties presenteren en oude collecties restylen zodat de klant het niet als "de collectie van het vorig seizoen" ervaart.

Sinds we met Usance Interieurs werken gaat er weer een frisse wind door de winkel. Veel meer Mix&Match, een vrouwelijke touch met moderne twist en woonmode. Hippe en alternatieve accessoires die voor ons worden uitgezocht. Altijd volgens budget. We overleggen met Mariska wat wij willen en zij geeft haar visie hierop. In grote lijnen zijn wij het tot nu toe altijd in een keer eens. Op detail niveau soms een kleine discussie maar daar wordt het altijd beter van. We huren tenslotte geen ja-knikkers in. Onze winkel wordt er iedere keer beduidend beter van. 

Van Novastylcollecties tot de merken afdelingen. Usance Interieurs voelt ons prima aan. Een hele grote pre is dat er meegewerkt wordt. Een van de weinige stylisten die zelf de handen uit de mouwen steekt. Usance Interieurs is voor ons een zeer inspirerende partner geworden. Een aanrader.