…en wat vinden onze opdrachtgevers
van ons opgeleverde werk.

 
1 2 volgende >>

Mede- eigenaresse Brouwer in Woudenberg, Rianne Brouwer:

Bedankt Mariska! Al bijna 20 jaar werken we met jou samen tot volle tevredenheid! Nu is alles ook weer prachtig! Vakvrouw!

Bekijk dit project

Nuland Woonstijl te Anna Paulowna, Robert Nuland: 

Ieder jaar verplichten wij onszelf om de showroom stevig aan te pakken. Nieuwe collecties presenteren en oude collecties restylen zodat de klant het niet als "de collectie van het vorig seizoen" ervaart.

Sinds we met Usance Interieurs werken gaat er weer een frisse wind door de winkel. Veel meer Mix&Match, een vrouwelijke touch met moderne twist en woonmode. Hippe en alternatieve accessoires die voor ons worden uitgezocht. Altijd volgens budget. We overleggen met Mariska wat wij willen en zij geeft haar visie hierop. In grote lijnen zijn wij het tot nu toe altijd in een keer eens. Op detail niveau soms een kleine discussie maar daar wordt het altijd beter van. We huren tenslotte geen ja-knikkers in. Onze winkel wordt er iedere keer beduidend beter van. 

Van Novastylcollecties tot de merken afdelingen. Usance Interieurs voelt ons prima aan. Een hele grote pre is dat er meegewerkt wordt. Een van de weinige stylisten die zelf de handen uit de mouwen steekt. Usance Interieurs is voor ons een zeer inspirerende partner geworden. Een aanrader.

Bekijk dit project

Beheerder/ bewoonster woning van project advies keukenontwerp en kleur in Vierhouten, Astrid Evers:

Hoe fijn is het om gehoord, gezien en gevoeld te worden. Een paar x in het leven ervaar je een bijzondere klik met iemand. Je brengt het beste in elkaar naar boven, 1+1 =3 en vul je elkaar aan. 

Nee dit is geen tekst voor het tijdsschrift Psychologie of de Happyness…  Dit is wat ik ervaarde bij de samenwerking met Mariska. Aangedragen door een vriendin die ‘wel dacht dat ze wat voor me kon zijn’. Borrelende ideeën, 1001 tekeningen, slapeloze nachten maakten dat ik naar een soort creatieve coach zocht met verstand van zaken en oog voor de klant. 

Mariska heb ik ervaren als serieus, kundig, doortastend, smaakvol, liefdevol, humoristisch, prijsbewust en luisterend. Vervolgens werden we ook nog verwend met partner Dennis die zeer vakkundig onze maatkast heeft gemaakt en keuken heeft geplaatst. Beiden bijzonder prettig om mee samen te werken. Alles kwam samen en het resultaat is precies wat we hoopten. Dagelijks amuseren wij ons in ons gerenoveerde huis waarbij we de jaren 70-tig hebben laten flirten met 2030.

Bekijk dit project

Afgelopen april 2020 heeft Usance Interieurs bij ons de dakpannen en de dakgoten ( inclusief ombouw) vervangen en gecontroleerd hoe dat dakbeschot er aan toe was. Doordat we een tussenwoning hebben, was het een gepuzzel welke pan het beste aansloot op de bestaande pannen van de buren, die niet meer leverbaar waren. Hierin heeft Usance ons uitstekend geholpen en bijgestaan in het maken van de goede keuzes en het project naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Naast de professionele manier van werken en oog voor perfectie is het altijd gezellig ze over de vloer te hebben. Ze denken met je mee, bespreken mogelijke opties en zijn kostenbewust zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Kortom bij een volgend project of verbouwing is het wat ons betreft geen vraag wie er gebeld wordt.

Bekijk dit project

Rob van Hooft en Cristina Vermeulen/ Team Gealux: 

Gealux is zeer blij met deze samenwerking aangezien zij de visie van ons bedrijf op de beurzen perfect weet weer te geven in de presentaties van onze collecties, met de juiste visuele beelden en kleuren combinaties.

Bekijk dit project

Veerman Wooncentrum in Volendam, Sam Veerman: 

Wij re-stylen onze winkel 2 keer per jaar compleet opnieuw. Dit doen we de afgelopen 3 jaar al met Mariska. Mariska is creatief en volhardend. Zij gelooft in haar visie voor onze winkel. Ik werk persoonlijk heel nauw samen met haar tijdens de styling van de winkel. 2 weken lang discussiëren wij op een positieve manier over de veranderingen die we willen doorvoeren. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ze heeft onze winkel levendig en vooruitstrevend gemaakt. Ook hebben we samen met haar 2 afdelingen grondig een andere look gegeven. Zo zie je op de foto hiernaast de laatste nieuwe afdeling. Deze afdeling is geïnspireerd op de veranderende stijl op de beurs van Milaan. Moderne lijnen gecombineerd met chique en zachte materialen, luxe wandbekleding gecombineerd met marmer, wengé en noten. Mariska heeft er voor gezorgd dat de afdeling chique maar toch commercieel is. Kortom ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

Bekijk dit project

Veerman Wooncentrum te Volendam, Sam Veerman: 

Design en Lifestyle horen al jaren bij de belangrijkste afdelingen van onze winkel. Vooral het Design heeft Mariska bij ons erg veranderd. Zij heeft een kille strakke afdeling veranderd in een sfeervolle combinatie tussen lifestyle en design. Je ziet de moderne markt in snel tempo veranderen. Er word meer warmte en decoratie gevraagd. Dit was 3 jaar geleden ook het eerste wat Mariska veranderde. Zij voegde kleur en sfeer toe aan onze design afdeling. Door de manier van presenteren en afstylen is de afdeling nu precies waar het zijn moet.

Bekijk dit project

Berkvens Wooncentum te Asten, Bart Berkvens: 

Een creatieve styliste die niet te flauw is om ook mee aan te pakken, erg precies en netjes in de uitvoering. Ze weet goed mee te denken en verliest het commerciële niet uit het oog. Mooi om te zien hoe ook de oude accessoires hergebruikt worden door er een frisse draai aan te geven.

Bekijk dit project

Mede-Eigenaar Brasserie Het Stationshuisje, Hendrik-Jan Borsboom:

Zeer creatieve onderneming met een positieve houding wat je energie geeft!

Bekijk dit project

Eigenaar/bewoner Klaas-Jan Mulder: 

We hebben er wel een heel mooi huis aan overgehouden. Waarvoor nogmaals dank! Het is haast nog mooier geworden dan we hadden gehoopt!

Bekijk dit project
1 2 volgende >>