facebook.com - UsanceInterieurs

…en wat vinden onze opdrachtgevers
van ons opgeleverde werk.

 
1 2 volgende >>

Rob van Hooft en Cristina Vermeulen/ Team Gealux:
Gealux is zeer blij met deze samenwerking aangezien zij de visie van ons bedrijf op de beurzen perfect weet weer te geven in de presentaties van onze collecties, met de juiste visuele beelden en kleuren combinaties.

Bekijk dit project

Paul den Ouden: “Dankzij de creatieve en originele inbreng van Mariska is onze winkel geworden zoals wij samen van te voren hadden uitgedacht. Tevens haar flexibele opstelling tijdens de nieuwbouw en inrichting hebben onze samenwerking tot een succes gemaakt”.

Bekijk dit project

Veerman Wooncentrum in Volendam, Sam Veerman:

 

Wij re-stylen onze winkel 2 keer per jaar compleet opnieuw. Dit doen we de afgelopen 3 jaar al met Mariska. Mariska is creatief en volhardend. Zij gelooft in haar visie voor onze winkel. Ik werk persoonlijk heel nauw samen met haar tijdens de styling van de winkel. 2 weken lang discussiëren wij op een positieve manier over de veranderingen die we willen doorvoeren. Ik ervaar dit als zeer prettig. Ze heeft onze winkel levendig en vooruitstrevend gemaakt. Ook hebben we samen met haar 2 afdelingen grondig een andere look gegeven. Zo zie je op de foto hiernaast de laatste nieuwe afdeling. Deze afdeling is geïnspireerd op de veranderende stijl op de beurs van Milaan. Moderne lijnen gecombineerd met chique en zachte materialen, luxe wandbekleding gecombineerd met marmer, wengé en noten. Mariska heeft er voor gezorgd dat de afdeling chique maar toch commercieel is. Kortom ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.

Bekijk dit project

Veerman Wooncentrum te Volendam, Sam Veerman:

Design en Lifestyle horen al jaren bij de belangrijkste afdelingen van onze winkel. Vooral het Design heeft Mariska bij ons erg veranderd. Zij heeft een kille strakke afdeling veranderd in een sfeervolle combinatie tussen lifestyle en design. Je ziet de moderne markt in snel tempo veranderen. Er word meer warmte en decoratie gevraagd. Dit was 3 jaar geleden ook het eerste wat Mariska veranderde. Zij voegde kleur en sfeer toe aan onze design afdeling. Door de manier van presenteren en afstylen is de afdeling nu precies waar het zijn moet.

Bekijk dit project

Garant Nederland, Commercieel manager Premium, Rob Fengler:

 

Bekijk dit project

Garant Nederland, Commercieel manager Premium, Rob Fengler:

Bekijk dit project

Eigenaar/bewoner van de woning Serge Stokhof: Een eigen idee hoe iets zou kunnen worden is leuk, maar de praktische realisering ervan vereist toch echt professioneel inzicht en kennis. Dat samen met een mooie portie creativiteit, bij Usance Interieurs gevonden. Zeer gelukkig met het resultaat!

Bekijk dit project

​Berkvens Wooncentrum te Asten, Bart Berkvens:

​Een creatieve styliste die niet te flauw is om ook mee aan te pakken, erg precies en netjes in de uitvoering.
Ze weet goed mee te denken en verliest het commerciële niet uit het oog.
Mooi om te zien hoe ook de oude accessoires hergebruikt worden door er een frisse draai aan te geven.

Nuland Woonstijl te Anna Paulowna, Robert Nuland:

​Ieder jaar verplichten wij onszelf om de showroom stevig aan te pakken. Nieuwe collecties presenteren en oude collecties restylen zodat de klant het niet als "de collectie van het vorig seizoen" ervaart.
Sinds we met Usance Interieurs werken gaat er weer een frisse wind door de winkel. Veel meer Mix&Match, een vrouwelijke touch met moderne twist en woonmode. Hippe en alternatieve accessoires die voor ons worden uitgezocht. Altijd volgens budget. We overleggen met Mariska wat wij willen en zij geeft haar visie hierop. In grote lijnen zijn wij het tot nu toe altijd in een keer eens. Op detail niveau soms een kleine discussie maar daar wordt het altijd beter van. We huren tenslotte geen ja-knikkers in. Onze winkel wordt er iedere keer beduidend beter van.

Van Novastylcollecties tot de merken afdelingen. Usance Interieurs voelt ons prima aan.
Een hele grote pre is dat er meegewerkt wordt. Een van de weinige stylisten die zelf de handen uit de mouwen steekt. Usance Interieurs is voor ons een zeer inspirerende partner geworden. Een aanrader.

Bekijk dit project

Eigenaar/verhuurder Guus Paes: “Bedankt het is erg opgeknapt, vakwerk!”

Bekijk dit project

Mede eigenaar Cristina Vermeulen: Het ziet er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi uit . Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je ondersteuning. Wij zullen een heel goed team vormen en  in de toekomst heel  veel projecten afwerken voor onze klanten. Nogmaals BEDANKT

Bekijk dit project
1 2 volgende >>