...omdat een goed ontwerp goed
uitgevoerd moet worden.

Woning dakrenovatie in Nunspeet

Oude pannen eraf, nieuwe pannen erop! Waar nodig is rottend hout vervangen en het loodwerk vernieuwd. Wij zijn geen groot bouwbedrijf, daardoor is onze aanpak des te persoonlijker op uw wensen af te stemmen. Wij ontzorgen door het regelen vanaf inkoop, aanleg tot en met afvoeren van afval in samenwerking met Dolco, Van Werven en Raab Karcher. En waar praktisch of noodzakelijk zetten wij derden in om onze werkzaamheden te ondersteunen. Zo ook bij dit project voor de aanleg van nieuwe zinken dakgoten, uitgevoerd door Klaas de Bruin.

 

Afgelopen april 2020 heeft Usance Interieurs bij ons de dakpannen en de dakgoten ( inclusief ombouw) vervangen en gecontroleerd hoe dat dakbeschot er aan toe was. Doordat we een tussenwoning hebben, was het een gepuzzel welke pan het beste aansloot op de bestaande pannen van de buren, die niet meer leverbaar waren. Hierin heeft Usance ons uitstekend geholpen en bijgestaan in het maken van de goede keuzes en het project naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Naast de professionele manier van werken en oog voor perfectie is het altijd gezellig ze over de vloer te hebben. Ze denken met je mee, bespreken mogelijke opties en zijn kostenbewust zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Kortom bij een volgend project of verbouwing is het wat ons betreft geen vraag wie er gebeld wordt.