...van product inkoopadvies
tot styling uitvoering op de winkelvloer.

Stylingworkshop Philadelphia

In verband met een medewerkers dag van Philadelphia Regio Groot Veluwe, vol lezingen en activiteiten in het thema ‘Het beste uit jezelf’, hebben wij twee maal een interieurstyling en -trends workshop mogen geven.

 

Philadelphia Managementassistente Regio Groot Veluwe, Nynke Blokpoel: 

In het najaar van 2015 organiseerden we inspirerende medewerkersdagen voor alle collega’s van Zorg & Wonen Regio Groot Veluwe. Op zoek naar leuke workshops gericht op de mens achter de professional, kwam ik in contact met Mariska. Mariska kwam met goede ideeën voor een Styling workshop gericht op het restylen van interieur.

Na een presentatie over interieur en trends van nu en in de nabije toekomst mochten de deelnemers zelf aan de slag. Mariska zorgde voor het materiaal: woonmagazines, verf, kwasten, stof- en behangstalen. Mariska en haar stagiaire gaven professioneel interieuradvies aan de deelnemers zodat zij konden komen tot een eigen ‘stijl boekje’ dat na afloop mee kon worden genomen. De reacties van de deelnemers waren enthousiast en positief. Tijdens de dag kwamen we regelmatig  collega’s tegen die vol trots het boekje lieten zien. Dankjewel Mariska voor de leuke dagen.