…de Gunfactor!
Wie heeft ‘m en wie geeft ‘m?

 

Usance cadeau


Gaan vrienden of familie binnenkort verhuizen? Is er een nieuw gezinslid op komst of wilt u een dierbare eens flink verrassen? Het maakt natuurlijk niet uit wat de reden is!

Doe een Usance Interieurs advies cadeau!

U kunt met deze cadeaubon iemand nieuwe inspiratie geven voor het interieur. Usance Interieurs komt bij de ontvanger van de cadeaubon langs voor een intakegesprek, werkt de besproken woonwensen en haar adviezen uit en komt deze presenteren aan de hand van een overzichtelijk verslag en/of collage.

Denk hierbij aan advies voor het bepalen van kleuren, inrichting en indeling in een nieuw of bestaand huis of voor het verkoopklaar maken van een woning.Wij creëren een op maat gemaakt advies binnen een voor u op maat gemaakt budget. Als een Usance Interieurs cadeaubon besteld wordt sturen wij u de factuur. Zodra de betaling binnen is zullen wij de cadeaubon naar u of de ontvanger verzenden.

Of bent u misschien ondernemer in de wonen branche? Denk dan eens aan het cadeau doen van een Usance Interieurs cadeaubon aan uw consument in plaats van korting geven. Het is ook mogelijk om samen een dag te plannen waarop uw consument op afspraak bij u in de winkel styling adviezen kan krijgen. Op beide manieren biedt u uw consument toch iets verrassends en extra's.