…voor een professioneel interieurontwerp
voor uw winkel, woning of bedrijf.

Ontwerp

Vakkennis, creativiteit en inspiratie voor interieurs houdt ons gemotiveerd om een diversiteit aan ontwerpen te kunnen bieden.

Raakt u ook altijd geïnspireerd door de mooie interieurs in tijdschriften of andere media? en denkt u dat uw interieur daar niet aan kan tippen? Daar denken wij anders over. Ieder interieur kan met het juiste advies een eigen karakter krijgen en aan uw wensen voldoen.
Of u nu op zoek bent naar het juiste kleurtje op de wand thuis, complete begeleiding naar de inrichting van uw nieuwe huis, een volledige project- of winkelinrichting, een trendanalyse ten behoeve van uw wooncollectie ontwikkeling of een op maat gemaakt meubel. Door onze jarenlange ervaring en met ondersteuning van de moderne techniek zijn wij gedreven om elk ontwerp uitvoerbaar te maken. De niche van Mariska is het werken aan commerciële en inspirerende productpresentaties in interieurspeciaalzaken. Met haar vakkennis en gevoel voor kleur en interieur weet zij zowel in winkel-, project-, als in particuliere interieurs de gewenste beleving te creëren. Met Dennis zijn punctualiteit en technisch inzicht zijn de meest uiteenlopende ontwerpen realiseerbaar. Onze prioriteit is dat het bij u past!
Bekijk de subcategorieën met hun projecten en maak uw keuze voor meer inspiratie.