…waar het belang van sfeer
en functionaliteit gelijk staan.

Novastyl Dealers

Voor de Nederlandse meubelgroep Novastyl, gecoördineerd vanuit de inkooporganisatie Garant Nederland BV, geeft Usance Interieurs ieder half jaar een trend- en stylingadvies aan het inkoopteam. (zie link PDF) Aan de hand van deze samenwerking ontstaat een commerciële en actuele meubelcollectie, gepresenteerd in de juiste setting en styling. Tevens geselecteerd en uitgevoerd door Usance Interieurs. Ook bij diverse vaste stylingadressen van Novastyl dealers zoals Nuland Woonstijl in Anna Paulowna, Wooncentrum Berkvens in Asten, Seiger Wonen in Oldenzaal, Wooncentrum Veerman in Volendam, Wooncentrum Buco in Weert.

presentatie%2030%20dec.%20vj%202016.pdf

​Berkvens Wooncentrum te Asten, Bart Berkvens:

​Een creatieve styliste die niet te flauw is om ook mee aan te pakken, erg precies en netjes in de uitvoering.
Ze weet goed mee te denken en verliest het commerciële niet uit het oog.
Mooi om te zien hoe ook de oude accessoires hergebruikt worden door er een frisse draai aan te geven.

Nuland Woonstijl te Anna Paulowna, Robert Nuland:

​Ieder jaar verplichten wij onszelf om de showroom stevig aan te pakken. Nieuwe collecties presenteren en oude collecties restylen zodat de klant het niet als "de collectie van het vorig seizoen" ervaart.
Sinds we met Usance Interieurs werken gaat er weer een frisse wind door de winkel. Veel meer Mix&Match, een vrouwelijke touch met moderne twist en woonmode. Hippe en alternatieve accessoires die voor ons worden uitgezocht. Altijd volgens budget. We overleggen met Mariska wat wij willen en zij geeft haar visie hierop. In grote lijnen zijn wij het tot nu toe altijd in een keer eens. Op detail niveau soms een kleine discussie maar daar wordt het altijd beter van. We huren tenslotte geen ja-knikkers in. Onze winkel wordt er iedere keer beduidend beter van.

Van Novastylcollecties tot de merken afdelingen. Usance Interieurs voelt ons prima aan.
Een hele grote pre is dat er meegewerkt wordt. Een van de weinige stylisten die zelf de handen uit de mouwen steekt. Usance Interieurs is voor ons een zeer inspirerende partner geworden. Een aanrader.