…waar het belang van sfeer
en functionaliteit gelijk staan.

Advies keuken ontwerp en kleur in Vierhouten

Als beheerders van een landgoed in Vierhouten, eigendom van een stichting, staat een monumentaal pand dat van binnen nodig toe was aan renovatie. Plannen voor gehele verbouwing van de begane grond zijn gemaakt door een architect en uitgevoerd door een ingeschakelde aannemer. Weliswaar konden de bewoners zelf hun voorkeur voor de inrichting aangeven. Voor het ontwerp en uitvoering van de keuken schakelde zij ons in. Hun voorliefde voor retrodesign gaf mij de inspiratie voor de uitstraling, vormgeving en materialen bij het maken van een ontwerp. Als basis kozen wij voor een Primo Keuken, heeft Dennis met massief notenhout zijn unieke uitstraling gegeven en maakte de toevoeging van het flessenglas en Mosa Kho Liang tegels het compleet. De gehele nieuwe begane grond werd van een kleurenplan voorzien voor het werk van de schilder.

 

Beheerder/ bewoonster woning van project advies keukenontwerp en kleur in Vierhouten, Astrid Evers:

Hoe fijn is het om gehoord, gezien en gevoeld te worden. Een paar x in het leven ervaar je een bijzondere klik met iemand. Je brengt het beste in elkaar naar boven, 1+1 =3 en vul je elkaar aan. 

Nee dit is geen tekst voor het tijdsschrift Psychologie of de Happyness…  Dit is wat ik ervaarde bij de samenwerking met Mariska. Aangedragen door een vriendin die ‘wel dacht dat ze wat voor me kon zijn’. Borrelende ideeën, 1001 tekeningen, slapeloze nachten maakten dat ik naar een soort creatieve coach zocht met verstand van zaken en oog voor de klant. 

Mariska heb ik ervaren als serieus, kundig, doortastend, smaakvol, liefdevol, humoristisch, prijsbewust en luisterend. Vervolgens werden we ook nog verwend met partner Dennis die zeer vakkundig onze maatkast heeft gemaakt en keuken heeft geplaatst. Beiden bijzonder prettig om mee samen te werken. Alles kwam samen en het resultaat is precies wat we hoopten. Dagelijks amuseren wij ons in ons gerenoveerde huis waarbij we de jaren 70-tig hebben laten flirten met 2030.